Belamijs – nākotnes vombats?

Kā zināms, angļu progresīvā roka apvienība Muse pagaidām strādā pie sava piektā albuma, kurš mūzikas veikalu plauktiņos gaidāms jau šī gada septembrī. Skaidrs kā diena, ka izcilo mūziķu plate būs viens no lielākajiem 2009. gada notikumiem mūzikas pasaulē, taču Muse līderis Metjū Belamijs jau tagad gatavo milzīga mēroga sensāciju.

Lieliskā solista uzmanību ir piesaistījusi kāda indie blice no Liverpūles – aizraujošie The Wombats. Un piesaistījusi tik ļoti, ka Metjū ir gatavs pievienoties grupai un palīdzēt tai šīs vasaras festivālos visā Eiropā. Belamija kaimiņiene stāsta, ka mūziķis regulāri dušā dziedot tādus vombatu hitus kā Let’s Dance to Joy Division un Moving to New York. Jā, tas nebūt neliecina par Belamija nākotni ar The Wombats, taču ir dzirdētas runas, ka Muse solists bombardē liverpūliešu epastus ar lūgumiem sastrādāties. Sevišķi viņs pievērsies savam vārdabrālim Metjū Mērfijam, kurš Wombats sastāvā darbojas kā vokālists. Par to, kādas atbildes Belamijam snieguši indie pārstāvji, ziņu nav. Jebkurā gadījumā, pasaulei šāda pāreja nestu jaunas un interesantas muzikālās vēsmas, jo ar Metjū Belamija palīdzību The Wombats varētu radīt kaut ko vēl neatkārtojamāku kā A Guide to Love, Loss & Desperation.

Daži gan zina sacīt, ka Belamijam varētu būt saistība nevis ar The Wombats, bet gan ar womb (no angļu valodas – dzemde). Varbūt Metjū slēpj kaut ko vairāk, nekā aizraušanos ar indie mūziku? Turpināsim sekot līdzi notikumiem, kas apvīti ap vienu no slavenākajiem falseta īpašniekiem Metjū Belamiju.


14 marts, 2009. Birkas: , , . Sadarbības, apvienošanās etc.

2 komentāri

  1. Ausmkrēslis Rūdolfs replied:

    Es turklāt dzirdēju to, ka Maikls Džeksons šogad tomēr atcels savu pēdējo koncertūri. Jo patiesībā Muse ir trīs piektdaļas no Jackson 5 un Metjū ir pats Džeko.

  2. Belamija nedienas: The Wombats izvēlas Makartniju « Muzikālās baumas replied:

    […] un dvēsele Metjū Belamijs vēlētos pievienoties citiem britu rokeriem The Wombats (rakstu lasīt šeit). Iesākoties maijam, ir radies turpinājums visai šai muzikālajai epopejai, kurā nu […]

Komentēt

Trackback URI